Bearville Studios – lydtudio

Bearville Studios tilbyr opptak og produksjon av lyd.

Mer informasjon:

Bearville Studios
Bjørn Wiggo Storbråthen
bjoernwiggo@gmail.com
Tlf. 907 79 552

Gateadresse:
Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter
Løeshagaveien 49

Bearville Studios kan foreta alle former for lydopptak. Det kan være innlesning av tekst, alle former for sang eller bruk av akustiske og elektriske instrumenter. – Vi jobber i Logic med hovedvekt på UAD-plug-ins og har et stort plug-in-bibliotek. Vi har også trommesett, gitar, amper, piano, synther, som står til disposisjon for de som vil jobbe i studioet, sier Bjørn Wiggo Storbråthen som driver Bearville Studios.

Underselskapet Sonic Reducer Productions utfører produksjonen av lyd.

Bearville Studios kan også bidra med instrumentering, arrangering, tekstutvikling, lydproduksjon, mastring, coverdesign, foto og videoproduksjon.

– I Bearville Studios er ingen prosjekter for små eller for store, og som vi sier internt «Get Your Kicks In Bearville Studios!» Et hvert prosjekt er et nytt prosjekt og prises ut fra det. Send en prosjektbeskrivelse og vi utarbeider prisene ut fra dine ønsker. Vi operer ikke med fast timepris. Ring oss for en uforpliktende samtale eller send en e-post. I Bearville Studios er alle velkommen til å virkeliggjøre drømmen, og vi vil hjelpe deg helt fram, sier han.