Matsalongen

mat1

Matsalongen holder til på Nesoddenparken og leverer mat til bedrifter og private arrangement. Vi kan tilby lunsjavtaler, møtemat, mat til bryllup, konfirmasjon, jobbens sommerfest og andre anledninger. Matsalongen disponerer lokaler som egner seg til å holde seminar, kurs, møter eller selskap.

Vi kan tilby pakker i flere pristrinn, som inkluderer leie og/eller mat. Visste du at Nesoddparken har et drivhus i hagen, som egner seg perfekt til et lite selskap?

Maten er en visuell opplevelse i seg selv, fantasifull og fargerik, kanskje også uventet? Vi skreddersyr maten til ditt arrangement, og kan tilby for eksempel vårt signaturkonsept Art I Sjokk, der småretter blir satt sammen på en utradisjonell måte.

Kontakt: Elisabeth Engebretsen og Lisa Foss Anthony: matsalongen@gmail.com, tlf 920 82 485.

Matsalongen tilbyr kunstnerisk mat. Maten kan tilberedes hos oppdragsgiveren. Menyen komponeres i samarbeid med kunden. Mye forskjellig kan bestilles etter avtale, i alle mengder og i alle prisklasser, fra gunstige priser til mer eksklusive priser, både for små grupper og større selskaper. I sommersesongen bruker Matsalongen kortreiste økologiske grønnsaker, urter og blomster, som er dyrket på Nesoddparken.

Matsalongen har blant annet levert mat til Nasjonalmuseet.

En liten brosjyre om Matsalongen

mat3mat4
mat2