Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Nesoddparken åpner Korridor

25/06/2017 kl. 12:00-16:00

| Gratis

Korridor er et kuratert utstillingsprosjekt med åtte kunstnere og grafikere. Alle deltakerne har sine virksomheter i Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter. Arbeidene er presentert i Nesoddparkens mange korridorer og hvert verk er utarbeidet direkte på vegg.

Utstillingsåpning med performance klokken 13.

De utvalgte deltakerne har i tillegg til faglig spenn også stor bredde i uttrykk og teknikk. Her presenteres særskilte tegneteknikker, evne til å arbeide med tekstur, koloritt og evne til å arbeide på store flater. Tematisk kan det sies at arbeidene representerer en slags stedspesifikk undring over husets historie og over livet generelt. Overganger knyttet til livets mange faser og refleksjon over levd liv. Prosjektet gjenspeiler også dagens mangfold i en institusjon som totalt rommer 50 leietakere innenfor unike, kreative næringer, og er samtidig en invitasjon rundt til åpne atelier.

Korridor er et parallelt prosjekt til Wildlife skulpturpark. I likhet med Wildlife skulpturpark er også Korridor en temporær utstilling med varighet på tre år. Den enkeltes kunstverk kan – dersom kunstneren vil – videreutvikles i perioden.

Initiativtaker og kurator for Korridor er Randi Kalgraff.

Performance utføres av Pere Galera etter musikk av Mark Francombe.

Utstillerne er: Pere Galera, Randi Elmenhorst, Iben Sandemose, Christian Montarou, Hedvig Lien Rytter, Ida Marie Simers, Guri Guri Henriksen og Anna Granqvist.

Prosjektet er støttet av Nesodden kommune og Nesoddparken a.s.

Initiativtaker og kurator er
Randi Kalgraff.
Kontakt: ra.ka@online.no

RK curating & exhibition

Detaljer

Dato:
25/06/2017
Tid
12:00-16:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategorier:
,

Sted

Nesoddparken
Telefon:
988 22 072

Leave a Reply

_ASG4937