Nominert til Creative Business Cup-pris

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

RiftLabs_Kick_Ad_v3a_1080wGratulerer til Rift Labs som med foto/video-lyset KICK er i finalen i Creative Business Cup Norway! Onsdag 10. juni kjemper landets fem beste creative start-ups om plass i den internasjonale finalen i november.

Creative Business Cup er en internasjonal konkurranse mellom kreative entreprenører. Den internasjonale finalen foregår hvert år i København. I 2015 deltar vinnerne fra over 50 land. Over 400 investorer deltar i tillegg.

Vinneren i den norske konkurransen – Creative Business Cup Norway – kåres onsdag 10. juni. Det er Innovasjon Norge som står bak konkurransen i Norge. Vinneren må vise høy grad av kreativitet og presentere et forretningskonsept med stort markedspotensial. Vinneren går til den internasjonale finale i København 17.-19. november.

Rift Labs – som selvfølgelig holder hus i Nesoddparken – er i den norske finalen med konseptet KICK!

Hva er KICK?
KICK er på størrelse med en mobiltelefon og består av to deler: En liten, men kraftig lyskilde med fullt fargespekter og en gratis app for Iphone og Android. Med mobilen som fjernkontroll styrer du lysstyrke, effekter og farger.

Nesoddparken heier på Rift Labs.
Heia!

Mer om Rift Labs og KICK:

Rift Labs og KICK på www.nesoddparken.no
Rift Labs hjemmeside

Mer om Creative Business Cup:

Creative Business Cup Norway
Creative Business Cup