Odd-Dok viser "Shark Girl"

Odd-Dok viser «Shark Girl»

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

2. December kl. 18:30 viser Odd-Dok (vi har fått nytt navn! lik oss på FB!)  i samarbeid med Nesoddparken den internasjonale anerkjente og prisbelønte dokumentaren SHARK GIRL.

Denne filmen er godt egnet for både ungdom og voskne, og vi er heldige nok til å få besøk av en marinbiolog som setter filmen i et norsk perspektiv, og forteller om haiene vi selv kan oppleve utenfor norskekysten. Gå ikke glipp av denne spennende filmkvelden!

For 20-åringen Madison Stewart føles ingenting tryggere eller mer naturlig enn å dykke rett inn et hav fullt av hai. Siden barndommen og oppveksten ved Great Barrier Reef har hun behandlet disse rovdyrene som familie. Men nå er de i ferd med å forsvinne fra verdenshavene, og på grunn av sitt dårlige rykte er det få mennesker som ser ut til å bry seg. Følg Madison på hennes reise for å beskytte haiene våre; en kamp som begynte da hun satte sine studier på vent, tok fatt i et kamera, og dro ut for å redde disse utrolige, misforståtte skapningene.
Se trailer her:

Dere kan sikre dere plasser ved å forhåndsbestill via:
post@tenthousandimages.no.

Send gjerne invitasjon videre til alle som kan være interresert. Dette er som sagt en film som er godt egnet for eldre barn/ungdom også!!

 
Inngang voksne: kr 100,-
Inngang ungdom (under 18): kr 50,

Og det blir salg av lett snacks og drikke. Dørene åpner kl 1800.TA MED KONTANTER!!