John Sanden og Hodekvam flyttet sommer 2016 inn i Nesoddparken.

Sanden + Hodnekvam Arkitekter i Nesoddparken

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Sanden+Hodnekvam Arkitekter (S+H) arbeider med prosjekter i alle skalaer, med fokus på boliger, hytter og ombygginger. Arkitektfirmaet flyttet inn i sine lokaler i 2. etasje i Nesoddparken i sommer.

Mange års samarbeid og flere priser
John Sanden og Ingvild Hodnekvam begynte å arbeide sammen i 2011, og fikk da 3. premie i verdens største arkitektkonkurranse for studenter, 120Hours. I 2012 vant de Statsbyggs Studentpris for arkitektur og landskapsarkitektur og den internasjonale plan-og designkonkurransen om nye boligområder på Gystadmarka i Ullensaker kommune, med planlegging av offentlig infrastruktur, parker og rundt 3 500 boliger, i samarbeid med Brendeland og Kristoffersen Arkitekter.

S+H har et stort fokus på miljø og bærekraft, og ble i 2015 valgt ut som arkitekt for nytt miljø-test-hus på Lillehammer, Wenghuset, på oppdrag fra verdens største byggevarekonsern, Saint-Gobain. 

Kontorets arbeider har blitt utstilt flere ganger, blant annet var S+H ett av fire unge arkitektkontor i utstillingen Herfra – Norges designfremtid på DogA i Oslo sommeren 2016. 

Sanden+Hodnekvam Arkitekter har bred erfaring med prosjekter og konkurranser i alle målestokker, både gjennom forskjellige samarbeid og på egenhånd, fra skissestadiet til ferdig bygg. Begge partnere har også undervist, forelest og vært sensorer på arkitektfakultetet ved NTNU.

Se hjemmesiden til Sanden+Hodnekvam Arkitekter:
sandenhodnekvam.no

Se siden over de som holder til i Nesoddparken:
«Hvem er vi som holder til her?»