Vil du finne tilbake til din indre kraft og gode helse? Lære en teknikk som bidrar til å fjerne stress og tankekjør?

Qigong har vært praktisert i Kina i flere tusen år, og er en kombinasjon av bevegelse, pust og konsentrasjon som har til hensikt å styrke energistrømningene til og i kroppen. Det er både en metode til selvutvikling, spirituell praksis og til å bedre egen helse. I Kina er Qigong en del av den klassiske kinesiske medisinen.

Qigong aktiverer energisystemet ditt ved å knytte jord- og himmelkraft sammen med din egen kraft. Nøkkelen til bedre helse, balanse og harmoni er å aktivere denne energien, sirkulere den og samtidig rense ut negative faktorer – kalt Binqi på kinesisk. Binqi er oppsamlet «syk» qi fra f.eks.spenninger i kroppen fra emosjonelt stress og en dårlig kroppsholdning.

Harald Øygard har trent dette systemet i snart 30 år og er opptatt av å se det unike i hver enkelt, og gi individuell veiledning under hver treningsøkt. Han er blitt kjent for å bruke sin dype healingkraft i møte med sine studenter, samtidig som han holder holde et rent og sterkt energifelt for alle.

Harald sitt mål med dette kurset på Nesodden er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong, og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede!

Slik melder du deg på:

Dato: 09 – 11 februar 2024

Tider: Fredag 18:00-21:00, Lørdag 10:00-17:00, Søndag 10:00-16:00

Sted: Den blå koselige containeren på Nesoddparken.

Pris: 2500 kroner. Betaling via Vipps. Info om betaling kommer i bekreftelsesmail.

Påmelding til harald@qigongsenteret.no

Få mere info her.

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon