Velkommen til utstilling med fotograf Rune Eraker ~ «Betraktninger ved vann» i Kunsthallen

Hver helg fra 5. mars til 24.april.

Utstillingsåpning lørdag 5. mars kl 14.00

Kunstnersamtale med Rune Eraker ved Øystein Haugsbø lørdag 19. mars kl. 15.00
Familieomvisning søndag 3.april kl 13.00

K U N S T H A L L E N ~ Travelt for Rune Eraker på Nesoddparken i dag med montering av utstilling og intervju med Amta. Vi gleder oss til utstillingsåpning lørdag 5/3 kl 14!

Rune Eraker har reist over hele verden. Han har vekslet mellom et familieliv på Nesodden og de store reisene sine. Bildene han henter hjem bærer store fortellinger. De er vist på viktige arenaer.

Men i denne utstillingen på Nesoddparken // Kunsthallen viser han bilder som aldri er blitt vist før. Hver gang Rune Eraker lager en stor utstilling, en stor fortelling, er det mange fotografier fra rullen som ikke blir med. Fordi det var et annet bilde som støttet akkurat den fortellingen bedre, var mer eksplisitt, mer dramatisk, hadde en annen vinkel.

Dette er utstillingen med de andre bildene, de som kunstneren selv har holdt fast ved, de som det er noe ved, kanskje noe som vender mer innover, kanskje noe som er mer åpent.

Kanskje kan vi, i denne utstillingen, med disse andre bildene, finne fortellinger som varer, som rommer den fortellingen som løper gjennom oss alle, som løper gjennom verden. En fortelling om vann. Hvis vi betrakter.

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon