EMAIL

info@nesoddparken.no

Mayka Brevik.

Intuitiv businesscoach. 

For deg som er klar for å endelig styre innenfra – fra det som er sant og ekte for akkurat deg

Coachingprogrammet “Finn dine skjulte skatter” baserer seg på all den erfaringen jeg har opparbeidet meg gjennom mitt virke som kommunikasjonsrådgiver og informasjonssjef i næringslivet i Oslo, min coachingutdannelse, min qigong & tai chi-trening, samt utallige sparringer med gründere som ønsker å styre innenfra. 

Programmet passer for deg som er motivert for en ny start og som ønsker å skape en sjelfull business som du kan leve godt av. I programmet kommer du til å få tett og grundig oppfølging av meg, samtidig som du kan utveksle erfaringer, løsninger og ideer med andre gründere. 

Book gratis samtale på nettsiden, slik at vi kan finne ut av om dette programmet er noe for deg! 

Min faglige og åndelige bakgrunn

Med meg i arbeidet mitt har jeg en bachelor i informasjon – og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark, en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo, samt lang erfaring som journalist, kommunikasjonsrådgiver og informasjonssjef fra blant annet Drammens Tidende Buskeruds Blad, Nationen, Oslo kommune, SpareBank 1 og Posten Norge. I tillegg har jeg coachutdannelse fra BI og Erickson og utdanner meg for tiden som tai chi- og qigong-lærer. Jeg har også studert buddhisme gjennom mange år. Det er gjennom disse retningene at jeg har oppdaget at vi alle har tilgang på en enorm kraft og trygghet inne i oss, noe jeg har lyst til å vise deg.

Kontakt:

Kontor: Rom 234 i Nesoddparken Kunst og kulturnæringssenter

Telefon: 970 30 853

Mail: mayka@mayka.no

Nettside: https://www.mayka.no/

Facebook: https://www.facebook.com/maykasjelfull

Instagram: https://www.instagram.com/mayka.no/