Arrangør: Vibeke Lunel Arts & Events.
Bli med på en tre dagers online sommerworkshop , hvor jeg viser deg mine beste triks og eksperimenter med akrylteknikk og hvordan du kan lage dine egne hjemmelagde medier med enkle ting som du har i skapet. Akrylteknikk er supergøy og du kan bruke det til å skape fantastiske effekter og teksturer i maleriet ditt. Teknikkene krever øvelse og intuisjon og resultatet er aldri forutsigbart, men øvelse gjør mester!! Bli med og lær! Kurset går over tre dager slik at du kan se prosessene over tid, og hva som er neste trinn i maleriet når mediene har tørket og hvordan du kan bruke teknikkene i et større format 🙂
Sett av en time på formiddagen fredag, lørdag og søndag 28-30. juli ~ Det blir en times livesending med Q & A hver dag ~ 11.00~12.15 ~Ingen forkunnskaper trengs. Åpent nivå. Du får tilsendt egen utstyrsliste med “oppskrifter”.
Har du ikke anledning til å være med live får du tilsendt opptak av hver dag som du kan se i ro og mak når det passer deg.
Pris kr 2222,- kursavgift faktureres/vippses på forhånd – Meld deg på her www.vibekelunel.com. Merk påmeldingen~ «Digital sommerworkshop i juli» . Så snart innbetaling er registrert sender jeg deg link til sendingene og utstyrsliste.

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon