Vi ønsker hjertelig velkommen til vår nye leietaker på Nesoddparken; designer og stylist Kjell Ingebrethsen Nordstrøm alias @vonbulldog

Nordström var kostymedesigner for skrekkfilmene Fritt vilt, Fritt vilt II og Fritt vilt III i 2007-2010 for Fantefilm. Han har også designet kostymene til filmen Tommys inferno (Friland Film) og Kalde føtter (Nordisk Film) samt kortfilmene Roswell Enterprises (Friland Film) og Kubisten (You are here Film).

Nordström har også designet kostymene til Reisen til julestjernen (Moskus Film), Flukt (Fantefilm), Detektiv Downs (Friland Film), Doktor Proktors prompepulver og Doktor Proktors tidsbadekar (MAIPO Film).

Nordström har i 2016 arbeidet som kostymedesigner for teaterstykket Jag Händel (Atalante Teater Göteborg, og i 2017 for Orlando på Rogaland Teater.

Nordström var i 2018 kostymedesigner for tv-produksjonen Exit for NRK og Fremantle Media, sendt i januar 2019 på NRK, og sesong 2 i 2020 (kommer på NRK våren 2021).

Nordström designet kostymene for NRKs TV-produksjon Maskorama for Fremantle Media høsten 2020. For serien ble han nominert til Gullruten 2021 og Gullruten 2023 i klassen beste kostyme

( tekst: Wikipedia Foto: Privat )

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon