ENDELIG!! Etter flere utsettelser på grunn av koronatiltak kan vi endelig åpne denne unike utstillingen for publikum. Velkommen til utendørs åpningsarrangement LØRDAG 5.JUNI 2021

Kunsthallen er åpen hver lørdag og søndag i hele sommer kl 12.00-15.00

K U N S T H A L L E N i Nesoddparken presenterer Kjartan Slettemark (1932-2008) i møte med Christian Tony Norum (1980-).
Slettemark er en av norsk kunsthistories store bautaer, og har skapt en egenartet surrealisme, et unikt Slettemark-univers. Han opererte i alle sjangre, og var en av de få kunstnere i Norge som gikk inn i en rolle, det var en performance hver gang han viste seg offentlig.
Nesoddparken skal vise 31 seriegrafi / unikaer, fotografier av Slettemark og innlånte arbeider. De ikoniske Nixon-arbeidene vil være blant arbeidene vi viser.
Christian Tony Norum har de siste årene gjort seg bemerket på kunstscenen med flere sterke prosjekter. Han arbeider ofte opp mot kunsthistorien; Edvard Munch og Th. Kittelsen er blant de kunstnere som han er influert av. Nå skal han igjen vise sine arbeider i møte med en legende.

Diskusjon