TELEFON

+47 92058860

EMAIL

info@nesoddparken.no

ÅPNINGSTID

LØR - SØN : 12.00 - 16.00

Mail: kontakt@klesarven.no

Nettside: https://klesarven.no/

Facebook: https://www.facebook.com/klesarven.no

Instagram: https://www.instagram.com/klesarven/

Historien om Klesarven startet da Lene Lorentzen åpnet nettbutikken i mai 2015, den gang med et begrenset utvalg vikingklær og hetter. Klesarven AS ble til i 2019 hvor grunnlegger Lene Lorentzen og Matilde Brandt teamet opp om å ta eventyret videre til nye høyder, etter å ha samarbeidet i mindre skala siden 2017.

Lene Lorentzen er daglig leder i Klesarven, og er en kunst og kulturavhengig klesdesigner som har jobbet med visual merchandising og kulturhistoriske arkiver i en årrekke. Lene er vokst opp med hest og bor i dag på idylliske Nesodden med familie hvor designdrømmen nå er blitt virkelighet.

Matilde Brandt er markedssjef i Klesarven og har bakgrunn fra byrå. Hun bor i Oslo, brenner for kreativ bruk av sosiale medier og driver aktivt med hest, viking reenactment og foto, og lever store deler av sommerhalvåret på vikingmarkeder rundt omkring i Skandinavia.

Norsk design

Norsk natur, kultur og historie er viktig i vårt arbeid i Klesarven. Vår lidenskap for historiske, vakre klær inspirert av vikingtiden, kombinert med vår kjærlighet for hester og moderne etisk produksjon er fundamentet for vårt varemerke.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss etter kundens behov, og er så utrolig takknemlige for alle tilbakemeldingene og engasjementet fra kunder og venner.

I dag fører Klesarven både internasjonale merker og eget design. Klærne har ulik grad av autentisitet, og fører et bredt sortiment med noe for «alle». Vi har klær og tilbehør i alle størrelser, både nybegynnere og entusiaster, i tillegg til en helt egen kolleksjon med rideklær.