VELKOMMEN TIL KULTURISTEN KUNST 2022

Årets kulturist-utstiller i Nesoddparken er den Nesoddenbaserte kunstneren Ingrid Lilja Arntzen.

Velkommen til festivalåpning FREDAG 23.september kl 18.00
Åpningstale ved ordfører Cathrine Kjenner Forsland
Introduksjon ved jazzmusiker Kari Rolland
Musikalsk innslag ved Klara Mohn, vokal og Andreas Haddeland, gitar.
Nesoddparkens kafé vil være åpen og arrangementet varer frem til kl 21.00.

Utstillingen vil også åpen lørdag 24. og søndag 25.september kl 13.00-16.00 og vil stå frem til 23.10 med åpningstid lørdag og søndag 13.00-16.00.

“Ingrid Lilja Arntzen er tidligere gallerist og musiker men har de senere årene gjort seg bemerket med en rekke fine utstillinger av dyptrykk og malerier i til dels store formater.
Hennes uttrykk beveger seg uanstrengt mellom det surrealistiske og det abstrakte, og de harmoniske fargeklangene er et gjennomgående særtrekk ved hennes arbeider.
Ingrid Liljas bilder kan ved første øyekast virke tilforlatelige, men inneholder et svært personlig univers. Hun balanserer mellom humor og alvor på en måte som peker mot noe dypt eksistensielt.Denne måten å stille spørsmål ved tilværelsen på, gjør kunstnerskapet hennes allment relevant.


Ingrid Lilja Arntzen har de siste tre årene hatt en rekke separatutstillinger over hele landet, bla. Østlandsutstillingen i 2018. Hun var også en av få norske deltakere i Nordisk Grafiktriennal i Sverige i 2020. Hun er representert i Kjell Holms kunstsamling, og er innkjøpt av både Ålesund og Nesodden kommune samt flere private institusjoner. Ingrid Lilja Arntzen er medlem av Norske Grafikere ;NBK og Bildene Kunstnere i Akershus.”

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon