TELEFON

+47 45279413

EMAIL

marianne@nesoddparken.no

ÅPNINGSTID

LØR - SØN : 12.00 - 15.00

Vibeke Lunel  (f. 1970), billedkunstner

Utdannelse: Westerdals School of Arts, Communication and Technology og Rudolf Steiner University College.  M.A i museologi fra UiO

Vibeke er maler og arbeider abstrakt i store formater både med acryl og olje. Hun har deltatt på en rekke separat og kollektivutstillinger. I 2017 ble hennes installasjon Bubbletalk (et samarbeid med komponist Filip Sande) vist på Centre for Contemporary Arts i Glasgow. Dette prosjektet mottok støtte fra Nesodden kommune og Norsk komponistforening.

I tillegg til egen kunstnerisk virksomhet holder hun malekurs og workshops både i Norge og utlandet. Hun har mange år bak seg som faglærer i kunst og håndverk, og har siden 2015 vært kurator og prosjektleder for Barnas Høstutstilling under kulturfestivalen Kulturisten Junior. Hun har hatt oppdragsgivere som Nasjonalmuseet, Rikskonsertene og Det internasjonale Barnekunstmuseet, og i 2014 mottok hun Nesodden kommunes kulturpris for sin formidling av estetiske verdier til barn og ungdom.

Vibeke er styreleder i Galleri Vanntårnet/Nesodden kunstforening (fra 2017) og sitter i Nesoddparkens styre på vegne av leietakerne.

www.vibekelunel.com