EMAIL

info@nesoddparken.no

Velkommen på åpning kl.13.00 den 11. mars 2023

Albin Art, Holtegata 2B 0259 Oslo

Min og vannets lek med pigmentene.
Akkurat nå maler jeg store former. Jeg bruker mye vann slik at det er vannet som flytter pigmentene, heller enn at jeg plasserer dem ut på bestemte steder eller skyver dem rundt på papiret med penselen.
Vannet baner veier mellom de større og tyngre fargepartiklene som har sunket ned i papirets hulrom. Elvedeltaer oppstår i sporene av vannets ferd over papiret. Når jeg stiller meg tett, tett inntil bildet finner jeg fantasilandskaper. Nye verdener å gå sig vill i. Tar jeg et steg tilbake, ser jeg den store formen.


– Kanskje det er en kampestein?
De små, lette partiklene i fargen danser på vannets overflate. De samler seg i kanten av det våte, der de skaper en sylskarp kant mellom det malte og det umalte.
Formen ser ut til å sveve. Det eneste som holder den på plass, er papirets kanter.
For en tid har jeg forlatt kystlandskapene og fuglene jeg ofte maler, og står med begge bena blant steinene. Store, tunge, svevende steiner. Et stykke naturstridig natur. Det føles som magi. Og magi passer meg bra nå. Vi kan alle trenge litt magi.

Velkommen til utstilling på Galleri Albin Art den 11-16 mars
Med vennlig hilsen Malin Redvall


Hemside: www.redvall.se

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon