9. maI 2024 er en spennende dato. Da kommer nemlig lydbokversjonen av Mayka Breviks bok ” Lev din livsoppgave” ut.

Fra og med 9. mai kan du bestille lydbokversjonen. Inntil videre kan du lese den her: https://www.norli.no/…/selvutvikling/lev-din-livsoppgave

Boken er produsert i samarbeid med Nor Community og produsert av Elias Rasch.

Litt om boka:

Har du opplevd utbrenthet, overveldelse eller slitenhet? Lar du frykten og fornuften styre? Lengter du etter å bryte ut av A4-livet og gå for det du innerst inne vet er riktig for deg? Hva om du kunne oppleve mening og frihet i hverdagen gjennom å kunne skape i flyt med Universet? Veien dit kan virke lang og krevende, men det er mulig å få til, også for deg!

I denne boka blir du guidet gjennom 7 perspektiver som vil bidra til at du kan lykkes med en bedrift som springer ut fra din sjel og din livsoppgave. De 7 perspektivene vil gi deg klarhet i hvordan du kan:

🌼snu vonde situasjoner om til håp og muligheter

🌼finne din livsoppgave

🌼la intuisjonen lede deg

🌼få et nytt syn på hva som er mulig å oppnå

🌼slippe tak i frykt og hvile deg inn i muligheter

🌼manifestere wow-businessen

🌼bruke egenkjærlighet som en superkraft.

I Lev av din livsoppgave deler Mayka sin reise fra karrierejag, utbrenthet og begrensninger til et liv fylt med mening og muligheter.

Historien deles til inspirasjon og etterfølgelse for alle som ønsker å leve av en sjelfull bedrift. Øvelsene og refleksjonsoppgavene i boka vil dessuten guide deg gjennom hvordan du kan snu frykt og motstand til flyt og muligheter, så du får mot til å realisere drømmen om å leve av din livsoppgave.

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon