Utstillingen er avsluttet (19.09.21)

Ikke gå glipp av Hilde Grønner Flikkes utstilling «I det usynlige».

Utstillingen er åpen for publikum lørdager og søndager kl 12.00-15.00 frem til 19. september 2021

Hilde Grønner Flikke (f. 1967) er opprinnelig fra Bergen, bor og arbeider på Nesodden. Hun jobber med maleri, tegning, collage og installasjoner. Som oftest er et verk en blanding av alle disse teknikkene. Hilde Grønner Flikke har sin utdannelse fra Strykejernet maleskole i Oslo, Surikovakademiet i Moskva samt kunsthistorie og folkloristikk fra Blindern. Hun har bodd på Nesodden siden 1998, og er mor til fire.

Grønner Flikke har tidligere gjort installasjoner som har involvert bevegelseskunst og musikkimprovisasjon (Heartlands, Inside Glass, Sokk, Fetched memories med bl. a. Fernanda Branco, Acts/In Pulse, Rolf Erik Nystrøm, Jarle Gudmundsen og Per Jørgensen). Hun har skapt flere kunstprosjekter som inkluderer eldre og barn.

I Cubes of moments arbeidet kunstneren med temaene tid og glemsel, med utgangspunkt i tolv tusen hvite klosser og et møte med fire demensavdelinger i Steinkjer. Siden 2007 har Grønner Flikke jobbet for Den Kulturelle Skolesekken med kunstformidling og kunstnermøter, og ved Nesodden sykehjem. Cubes of moments, Hjemveier, Kart og Utveksling er alle prosjekter om identitet, som utvikles sammen med andre.

I samarbeid med kurator og daglig leder Marianne Gathe inviterer Hilde Grønner Flikke deg til utstillingen

«I det usynlige»

“Collage/olje/akryl/tegning på treplater
Det underste laget i disse bildene er overmalte kalendere. Datoer og ord som kunne ha hjulpet meg å huske er dekket over.
Jeg har arbeidet med å la figurer oppstå og forsvinne i mørket slik de gjør i drømmer og erindringer. Sonettene til Orfeus av R.M.Rilke har vært en viktig referanse i arbeidet og titlene til bildene er hentet fra disse diktene. “

SMITTEVERN!

Nesoddparken har stort fokus på smittevern, og vi henstiller våre besøkende til å følge retningslinjene.

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon