EMAIL

info@nesoddparken.no

Studioer

Nesoddparken er en arbeidsplass for dem som har kunst og kultur som sin hovedvirksomhet. Vi har leietakere innen hele spekteret fra kunsthåndverkere, fotografer, filmskapere, designere, illustratører, grafikere, sølvsmeder, musikkprodusenter til utøvende billedkunstnere og forfattere.

Lokalene:

Vi har 60 studioer fra 8-22 m2, samt et frittstående anneks på sirka 120 m2.

Prisen er 206 kr/m2, pluss 261 ink. MVA i felleskostnad per måned. Kunstnere som er fritatt MVA i sin virksomhet betaler ikke MVA på husleien.

Inkludert i leien:

Som leietaker disponerer du (i tillegg til ditt eget studio) fellesverksteder, møterom, printer, bredbånd, enkelt kjøkken samt en park på 19 mål med skulpturpark, lekepark, damanlegg og drivhus. Annenhver fredag er det felles lunsj som er gratis for leietakere. Gjester er velkomne og betaler 50 kroner.

Er du interessert i å leie et studio hos oss?

Kontakt Berit Blindheim på info@nesoddparken.no

Selskapslokaler

Nesoddparken er bygget i 1938 og har mye historia i veggene og kunst i gangene. Bygget er innrammet av en vakker park på 19 mål med skulpturpark, lekepark, damanlegg og drivhus, og er en perfekt plass for å holde konfirmasjon, bursdagsfest, minnestund eller andre selskaper.

Inkludert i leien:

Prosjektrom, kafelokale og kjøkken, toalett, uteområde, servise til 40 personer, bord og stoler.

Tidspunkt:

I utgangspunktet leier man selskapslokale for en hel dag – rigget og ryddet/vasket. Vi kan avtale nærmere hvis det er behov for forberedelse kvelden før eller rydding/vasking morgenen etter.

Praktisk:

Leietaker tar selv med alt av mat og tilbehør som duker, lys, vaser, emballasje til restemat med mer.

Leietaker rydder, vasker opp, rydde alt tilbake der det sto i utgangspunktet, og vasker etter seg.

Det er mulig å bestille vask fra Nesoddparken til kr 1000.

Nøkler og gjennomgang av lokalene avtales nærmere.

Avbestilling:

Avbestilling mer enn 1 måned i forveien: Gratis.

Mindre enn 1 måned i forveien: Full pris må betales.

[my_calendar]

Møterom/prosjektrom

Nesoddparken har et prosjektrom og et kafelokale til leie for møter eller prosjektjobb. Prosjektrommet kan møbleres for opptil 40 personer.

Kafeen er møblert med langbenk, stoler og bord i forskjellige størrelser og rommer sirka 30 personer.

Det er mulig å leie rommene separat, da vil det være åpent for husets leietakere å bruke utgangen til hagen og gangen mellom rommene. Hvis dere leier begge rommene vil vi stenge av gangen slik at dere disponerer hele området med gang og utgangsdør til hagen selv.

Leietaker er selv ansvarlig for rydde alt tilbake der det sto i utgangspunktet og vaske etter seg.

KALENDER

Oppbevaring/Lager.

Trenger du enkel oppbevaring? 

Nesoddparkern har boder i forskjellige størrelser til leie både på loft og i kjeller.

Loft:

Loftet er uisolert men tørt, bodene er enkelt oppført med feste for hengelås som leietakeren selv skaffer. Taket er skrått. Det er heis til andre etasje, men kun trapp opp til selve loftet. Du er selv ansvarlig for forsikring på tingene som er oppbevart hvis det er behov for dette.

Kjeller:

I kjelleren har vi noen få disponible rom for oppbevaring. Disse egner seg hvis du har større ting som trenger full takhøyde. Kjellerbodene har direkte tilgang uten trapper.

Tilgang:

De som leier bod uten å være leietakere på huset vil ikke få nøkkel til selve huset, hvis det er behov for å få tilgang til boden utenfor åpningstidene så ta kontakt med daglig leder eller vaktmester så ordner vi det. Nesoddparken er åpent i ukedagene fra 09.00-16.00.

Kontakt med daglig leder hvis du er interessert i å se på rommene.