Fredag kveld åpnet utstillingen til årets kulturistutstiller Ingrid Lilja Arntzen i Kunsthallen. Mange trosset skybrudd og regn og kom på åpningen. Åpningen var også startskuddet for Kulturisten KUNST som hadde flere arrangementer denne helgen. Ordfører Cathrine Kjenner Forsland holdt åpningstalen, og Ingrids datter Klara sang akkompagnert av Andreas Haddeland.

Takk til alle fremmøtte.

Hvis du ikke fikk med deg Ingrids utstilling denne helgen har du mulighet hver helg frem til 23. 10. Åpent lørdag og søndag fra 13.00 – 16.00

Søndag 2. oktober blir det familieomvisning ved kunstformidler Hilde Flikke, med verksted etterpå for barn og voksne fra kl 14.00.
Søndag 23. oktober blir det finissage og kunstnersamtale mellom Ingrid Lilja og Hilde Flikke, også dette kl 14.00

“Ingrid Lilja Arntzen er tidligere gallerist og musiker men har de senere årene gjort seg bemerket med en rekke fine utstillinger av dyptrykk og malerier i til dels store formater.
Hennes uttrykk beveger seg uanstrengt mellom det surrealistiske og det abstrakte, og de harmoniske fargeklangene er et gjennomgående særtrekk ved hennes arbeider.
Ingrid Liljas bilder kan ved første øyekast virke tilforlatelige, men inneholder et svært personlig univers. Hun balanserer mellom humor og alvor på en måte som peker mot noe dypt eksistensielt.Denne måten å stille spørsmål ved tilværelsen på, gjør kunstnerskapet hennes allment relevant.


Ingrid Lilja Arntzen har de siste tre årene hatt en rekke separatutstillinger over hele landet, bla. Østlandsutstillingen i 2018. Hun var også en av få norske deltakere i Nordisk Grafiktriennal i Sverige i 2020. Hun er representert i Kjell Holms kunstsamling, og er innkjøpt av både Ålesund og Nesodden kommune samt flere private institusjoner. Ingrid Lilja Arntzen er medlem av Norske Grafikere ;NBK og Bildene Kunstnere i Akershus.”

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon