Vibeke Lunel har sitt atelier i Nesoddparken. For tiden stiller hun ut på Hellviktangen kunstkafé.

IN TURMOIL // IN TRANSIT

Utstillingen er åpen for publikum fredager og søndager 12.00-18.00

“Over ser dere oen av bildene fra min utstilling på @hellviktangenkunstkafe ~ Jeg vil være tilstede på søndagene”

“Siden jeg var barn har jeg hatt en dyp personlig følelse av fremmedgjøring og opplevelse av å leve utenfor den virkelige verden. Med dette som utgangspunkt leter jeg etter landskap, formasjoner og systemer som kan gi meg den følelsen av identitet og tilknytning jeg ikke alltid opplever gjennom relasjoner til mennesker.
Gjennom tematisk og estetisk bearbeidelse av naturens lovmessighet og gjentagende mønstre skaper jeg mitt eget imaginære kosmos. For meg er det ingen annen måte å holde ut verdens uforståelige brutalitet enn å akseptere den som en del av en større helhet. “

ANBEFALTE ARTIKLER

Diskusjon